El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Crida dels Mossos per enxampar el conductor fugit després d’un atropellament a la Bisbal del Penedès
  • CA

Eren les vuit del vespre de dissabte al punt quilomètric 3,1 de la carretera T-240, a la travessia de la Bisbal del Penedès (Baix Penedès). Un vehicle va perpetrar un atropellament i va fugir a gran velocitat del lloc del sinistre. Des d’aleshores, els Mossos continuen una intensa investigació que, a consulta d’el Món,  a hores d’ara encara és negativa, tot i que ha augmentat el número de pistes que podrien en poques hores localitzar-ne el vehicle. 

Des del dia dels fets, en què el vehicle va fugir després de l’atropellament, els Mossos han pres declaració a diversos testimonis i s’està valorant tota la informació d’altres persones que puguin tenir coneixement d’algun detall. Simultàniament també se segueix fent recerca d’imatges procedents de càmeres de videovigilància. Segons els investigadors “s’està estrenyent el cercle cap al vehicle causant de l’atropellament”.

Els Mossos recorden que la fugida del lloc de l’accident en cas de persones ferides està justament recollit en la darrera modificació del Codi Penal amb penes que van dels 6 mesos als 4 anys de presó i la suspensió del permís de conduir entre 1 i 4 anys. Així mateix també preveu que la persona que lliurement confessi la seva autoria, es pot acollir a una atenuant. D’altra banda, terceres persones o ocupants del vehicle que tinguin coneixement d’aquest fet delictiu, també tindran responsabilitat penal si acaben encobrint l’autor. En aquest cas, s’enfronten a penes que van dels 6 mesos als 3 anys de presó.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa