El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Condueix begut i causa un accident mortal
  • CA

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest diumenge un home que havia provocat un accident de trànsit amb una víctima mortal a Torrent, al Baix Empordà. El sinistre ha succeit a la C-66 pels volts de les set del matí, quan s’ha produït un xoc frontal entre dos turismes quan un dels vehicles ha envaït l’altre carril i ha provocat l’accident a la zona coneguda com els revolts de Torrent. El conductor mort circulava en direcció a Palafrugell i el de l’altre vehicle cap a la Bisbal d’Empordà. Aquest últim ha resultat ferit lleu i ha estat traslladat a l’Hospital de Palamós. Un cop li han donat l’alta, ha estat detingut perquè ha donat positiu en la prova d’alcoholèmia, amb un resultat de 0,46 mil·ligrams d’alcohol per litre d’aire expirat.

El detingut és un veí de la Bisbal d’Empordà de 37 anys i ha estat arrestat com a presumpte autor d’un homicidi imprudent i un delicte contra la seguretat en el trànsit per conduir sota els efectes de begudes alcohòliques. Passarà a disposició judicial davant del jutjat de guàrdia de la Bisbal d’Empordà.

Fins als llocs dels fets s’hi han desplaçat patrulles dels Mossos d’Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que no han pogut fer res per salvar-li la vida.

Es tracta de la segona víctima mortal d’aquest cap de setmana. Dissabte al matí un motorista de 52 anys va morir també en un accident provocat per una dona que havia begut. El motorista va morir i dos dels ocupants del cotxe van resultar ferits lleus, segons ha informat el Servei d’Emergències Mèdiques (SEM).

El darrer accident mortal a la ciutat es va produir aquest estiu, el 7 d’agost. Aleshores un jove de 28 anys va predre la vida en un accident a la ronda litoral. La d’avui suma l’onzena víctima mortal en accident de trànsit a Barcelona aquest any.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Serafi Bandarra i Grataconys a octubre 18, 2021 | 09:57
    Serafi Bandarra i Grataconys octubre 18, 2021 | 09:57
    ¿ Li pasara algo?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa