El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Condueix amb una roda sense pneumàtic, beguda, amb el carnet retirat i es nega a sotmetre’s a la prova d’alcohol
  • CA

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest dimarts una dona de 43 anys i veïna de Sils (Selva), com a suposada autora de diversos delictes contra la seguretat viària: per conduir amb el permís suspès per resolució judicial, sota els efectes de l’alcohol, per negativa a sotmetre’s a les proves d’alcoholèmia i per resistència als agents de l’autoritat. Cap a les deu de la nit, els Mossos de Trànsit van rebre l’avís d’un accident de trànsit a la C-35, al terme municipal de Maçanet de la Selva. Segons les informacions policials, la dona, que va resultar il·lesa, conduïa sota els efectes de l’alcohol i, després del sinistre, va continuar la marxa.Durant l’operatiu de recerca del vehicle accidentat, els agents van enxampar un vehicle que circulava amb una roda davantera punxada, l’altra sense pneumàtic i amb danys al lateral dret.

A dos quilòmetres de distància, la dotació va aturar el vehicle i va requerir a la conductora que s’identifiqués per fer-li la prova d’alcoholèmia. La dona s’hi va negar i, segons els Mossos, va actuar de manera “irrespectuosa i gens col·laboradora” amb els agents.

A més, els policies van comprovar que tenia el permís retirat judicialment des del gener d’aquest any fins al 2022.

La detinguda, que té antecedents, va passar ahir a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa