El conductor de l'accident a Barcelona hauria patit una "indisposició momentània"

La nena de deu anys que està ferida greu té traumatisme cranioencefàlic, abdominal i pèlvic i ha necessitat intubació
El cotxe que ha envaït la vorera a la Travessera de Gràcia amb el carrer Santaló de Barcelona
El cotxe que ha envaït la vorera a la Travessera de Gràcia amb el carrer Santaló de Barcelona | ACN

El conductor que ha provocat l'accident a la Travessera de Gràcia de Barcelona hauria patit una "indisposició momentània i puntual" i ell mateix s'hauria recuperat "espontàniament", segons ha explicat el sotscap territorial del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) de Barcelona, Jesús Cabañas. La Guàrdia Urbana investiga les causes del succés. La nena de deu anys que està greu a l'Hospital Sant Joan de Déu pateix traumatisme cranioencefàlic, abdominal i pèlvic, i també una fractura en una extremitat inferior. Ha necessitat intubació. Els dos ferits menys greus són el conductor i la seva acompanyant, amb policontusions. El primer està a la Clínica Plató i la dona al Clínic. La quarta ferida és una vianant de 61 anys amb diverses contusions que ha ingressat també a la Plató.

 

L'avís de l'accident ha arribat quan faltaven quatre minuts per a dos quarts de nou del matí. Han intervingut set ambulàncies del SEM, una d'elles pediàtrica per atendre la nena que està en estat greu.

 

El cotxe ha envaït la vorera i ha ferit dos vianants, la nena i una altra persona. També ha provocat danys a diverses motocicletes i un vetllador. La via s'ha tallat a la circulació per facilitar les tasques dels equips d'emergència.Comentaris
Cartanya
Tothom tindria que saber que en aquets casos en que no pers la conciencia totalment, estats deixant que faci el que vulgui aquesta maquina de matar que es diu vehicle, per tan la teva consciència la tindries que centrar-se, inclús en casos de mort, a treure el cotxe de la circulació, i para el cotxa; si et fallen les cames i no pots frenar utilitza les mans i para el motor i posa el fre de ma. Entenc que es mol difícil fer el qui explico, haurien de pensar no solament en com tu et troves.
joan
La velocitat màxima en aquest carrer es de 40Kmh , per fer aquestes desgracies no respectava pas la velocitat permesa.

envia el comentari