Un conductor engatat intenta fugir i pega un Mosso

El detingut multiplicava gairebé per quatre la taxa permesa

Com una cuba i, a sobre agressiu. Així es pot resumir la detenció que van practicar els Mossos del Camp de Tarragona el passat 22 de maig d’un conductor al Vendrell. Segons ha explicat la policia, una patrulla de trànsit que feia un control a l’N-340 a l’altura del Vendrell va rebre avís d’un ciutadà que acabava de veure el conductor d’un turisme consumint begudes alcohòliques a Vilafranca del Penedès (Alt Penedès) mentre circulava. Casualment, minuts més tard, la Sala Regional de Comandament (SRC) va informar a la patrulla que un agent fora de servei tenia aturat el vehicle i que el conductor mostrava símptomes evidents d’estar begut.

 

Un cop arribada la patrulla on el Mosso fora de servei tenia controlat el xofer, van decidir acompanyar el vehicle fins la sortida del Vendrell per la gran afluència de trànsit. Un cop aturat dins del Vendrell els agents van realitzar-li la primera prova d’alcoholèmia i va donar un resultat positiu de 0,99 mg/l superant en gairebé quatre vegades la taxa permesa.

 

Tot seguit, el detingut va pujar al seu vehicle amb el pretext d’esperar els deu minuts per tornar a fer la prova d’alcoholèmia. Ara bé, va aprofitar per engegar el cotxe i intentar fugir, acció que els mossos van poder impedir. Seguidament els agents li van demanar que baixés del vehicle i va ser quan el detingut els va començar a insultar i va intentar propinar-li un cop de puny a un dels mossos, tot i que el va poder esquivar. Tot seguit el va tornar a intentar agredir de nou i li va donar un cop de puny a la cara.

 

Davant d’aquests fets els Mossos d’Esquadra el van detenir per l’agressió a l’agent, per conduir begut i per no sotmetre’s a la segona prova d’alcoholèmia. El detingut, de 37 anys, de nacionalitat boliviana i veí de Creixell, va passar ahir a disposició judicial davant del jutjat en funcions de guàrdia del Vendrell i el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

 

Nou comentari