El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El conductor d’un camió és detingut com a autor de l’accident a l’AP-7
  • CA

Un conductor d’un camió ha estat detingut aquest dilluns com a presumpte autor de tres homicidis imprudents en un accident múltiple a la AP-7. Els Mossos d’Esquadra han detingut a un home després que es veies implicat en una col·lició múltiple entre quatre cotxes i un camió a l’altura de Barberà del Vallès, a la carratera AP-7. En un missatge a Twitter, les autoritats han confirmat que l’home hauria estat l’autor de les tres morts i de deixar una desena de ferits.

Durant el migdia, els Mossos han rebut un avís d’un xoc múltiple on un turisme s’ha incendiat i com a conseqüència tres persones han mort: l’ocupant del cotxe cremat i dos dels passatgers posteriors d’un altre turisme. A més, 10 persones han resultat ferides de diferent consideració: una en estat crític, traslladada a l’Hospital Parc Taulí de Sabadell (Barcelona); una altra greu, a la Mútua de Terrassa (Barcelona); sis menys greus, també a aquests centres hospitalaris i a l’Hospital de Terrassa; una persona lleu que ha anat al CUAPSant Fèlix de Sabadell, i una altra donada d’alta in situ, ha informat la policia catalana en un comunicat.

Al lloc dels fets, s’hi han enviat quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat, i tretze ambulàncies i l’helicòpter medicalitzat del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que no han pogut fer res per la vida dels accidentats més greus. A part, a conseqüència de l’accident, l’AP-7 ha estat tallada en sentit Tarragona durant gairebé una hora, provocant cues quilomètriques en aquest sentit, després s’ha obert primer un carril i després dos, la qual cosa ha provocat fins a 13 quilòmetres de retenció en sentit sud, i 7 en sentit nord. Ara, el detingut s’enfronta al càrrec d’homicidi imprudent per haver provocat la mort de tres persones i haver-ne deixat 10 de ferides. Tot i això, encara no hi ha informació sobre el que podria haver passat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa