El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Un conductor begut i drogat atropella i mata una àvia de 90 anys
  • CA

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home de 52 anys i veí d’Artesa de Lleida (Segrià) per haver atropellat mortalment una dona de 90 anys quan anava begut i drogat, i haver-se escapat. Segons informa la policia a través d’un comunicat, l’home va ser detingut aquest dilluns com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària per conduir sota l’efecte de l’alcohol, homicidi per imprudència greu i omissió del deure de socors.

Cap a tres quarts de vuit del vespre d’aquest dilluns, una àvia de 90 anys va resultar ferida molt greu a causa d’un accident de trànsit greu. Un cotxe la va atropellar quan la dona caminava pel marge dret de la via, de forma completament reglamentària. Els Mossos asseguren que el conductor del vehicle no es va aturar per ajudar-la i va fugir del lloc dels fets.

La dona hauria quedat estirada a terra, inconscient. I per culpa de la boira, hi havia una visibilitat molt reduïda que feia molt difícil veure el seu cos estès a terra. Va ser un altre conductor qui va passar per aquella zona, i en veure la dona estesa a terra va trucar als serveis d’emergència. Els serveis mèdics van mirar d’atendre-la en un primer moment, però ràpidament va ser traslladada a l’hospital Arnau de Vilanova. És allà on va acabar morint.

A partir de llavors, els Mossos van començar a investigar què havia passat per tal d’identificar i localitzar el conductor. En la reconstrucció de l’accident es va arribar a la conclusió que el cotxe que havia provocat l’accident va circular per la zona reservada als vianants després de l’atropellament, fins que va xocar contra un arbre. Finalment van aconseguir trobar el conductor, que va donar positiu en alcohol, perquè va donar 1,07 mg/l. També va donar positiu, de manera indiciària, en amfetamines. Ara cal que es faci una darrera comprovació per tal que aquest positiu en drogues es confirmi del tot.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa