Un condemnat a pagar mil euros apunyala la jutge amb un tornavís

L'agressor es va assegurar de qui era la magistrada, que ara és a l'UVI, abans d'atacar-la

Una jutge de 42 anys, Sonsoles Sanchidrián, es troba ingressada a una Unitat de Vigilància Intensiva de l’hospital de Segovia (Castella i Lleó) a causa de l’agressió patida a mans d’un home a qui, el dia abans, havia condemnat a pagar 1.000€ per una causa civil. L’agressor la va apunyalar diverses vegades amb un tornavís a la sortida dels jutjats de Santa María la Real de Nieva quan es dirigia al seu cotxe. Abans, però, li va preguntar si realment era la jutge Sanchidrián per assegurar-se que era la víctima que buscava.

La localitat, que té menys de mil habitants, està commocionada. En sentir els crits d’ajuda, una monitora del menjador de l’escola de la localitat es va aproximar i, acompanyada d’alguns mestres, va protegir la magistrada, que s’havia desempallegat de l’agressor. Amagats al jutjat, van esperar l’arribada de la Guàrdia Civil, que va arrestar l’atacant. Tot i que en un principi les ferides semblaven de poca importància, un cop a l’hospital es va detectar que una de les punyalades li havia perforat un pulmó, causant-li un pneumotòrax. Tot i això, no es tem per la seva vida.

Tots els tribunals de justícia de l’Estat han signat un comunicat lamentant l’agressió i desitjant a la jutge una recuperació ben ràpida.

Nou comentari