El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Cinc detinguts per marxar sense pagar d’hotels de luxe
  • CA

 

Quatre homes i una dona d’edats compreses entre els 27 i els 29 anys i domiciliats al Regne Unit i Irlanda han estat detinguts entre el 2 i el 4 de juliol per marxar sense pagar d’hotels de luxe a les comarques de Girona, segons han indicat els Mossos d’Esquadra. Se’ls considera presumptes autors dels delictes d’apropiació indeguda, estafa, contra la salut pública i conducció temerària.

 

El 2 de juliol, cap a les 21.30 h, agents de la comissaria de Girona van observar, a l’alçada de la carretera de Santa Eugènia de la mateixa població, un turisme que, segons indica la policia, circulava de manera temerària. Els mossos van aturar l’automòbil i van comprovar que figurava com a sostret. Quan detenien els dos ocupants, un altre cotxe es va apropar. A dins hi havia un noi i una noia que deien ser amics dels primers i que van explicar que s’allotjaven en un hotel de luxe de Girona. Els agents també els van escorcollar i van comprovar que duien diverses targetes de crèdit a nom d’una cinquena persona. El cotxe també era robat. Així, també se’ls va detenir.

A banda, els agents van anar a l’hotel per localitzar el titular de les targetes de crèdit. Un cop allà van esbrinar que es detinguts s’allotjaven des de feia uns dies en tres habitacions de l’establiment i que no havien fet el ‘check out’ dins el termini establert. Així, van revisar les habitacions i hi van intervenir diverses claus de vehicles, pastilles (presumiblement èxtasi), ordinadors portàtils, fragments d’haixix, telèfons mòbils i una màquina amb la qual podien fer el marcatge de la numeració de les targetes.

 

Els agents van continuar investigant si aquestes persones podrien estar relacionades amb altres fets i van comprovar que havien estat allotjades en altres establiments de la demarcació, concretament a la zona de Platja d’Aro i Lloret de Mar, d’on havien marxat sense abonar imports de 2.000 euros per estada. El 4 de juliol els agents van localitzar i detenir el cinquè integrant de la banda i titular de totes les targetes de crèdit falses.

 

La investigació continua oberta per tal de quantificar la quantitat estafada i no es descarta que pugui haver altres establiments afectats. Els detinguts van passar el dia 5 de juliol a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa