El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Cau un lladre violent que atonyinava les víctimes
  • CA

Robar després de colpejar les víctimes. Aquest era el modus operandi del lladre detingut pels Mossos i la policia de Santa Coloma de Farners. Segons ha explicat la policia, el passat 19 d’abril, els mossos van rebre un avís d’un robatori violent enmig del municipi. El lladre va assaltar la víctima per l’esquena mentre tornava a casa seva. Un cop estabornit, el pispa va aprofitar per continuar-lo colpejant i, tot seguit, registrar la bossa que portava i manllevar el tot el que va considerar de valor. La víctima va ser traslladada en ambulància a l’hospital amb diverses ferides a l’esquena, els braços i la cara.

Sense saber pràcticament de qui seria el sospitós, es va perpretar un segon robatori de les mateixes característqiues aquest dilluns al vespre. De fet, la policia se’n va assabentar perquè la víctima s’esgargamellava en demanar auxili. En arribar els agents de la policia local, van constatar que hi ha un home de 68 anys amb ferides per tot el cap. Quan els agents van arribar van auxiliar a la víctima, un home de 68 anys, que presentava ferides per tot el cap.

L’home va manifestar als agents que un noi jove el va empentar per l’esquena tirant-lo al terra. La víctima es va resistir i el lladre el va arrossegar fins un altre carrer, on li va clavar puntades de peu al cap fins que va deixar anar la seva bossa. En aquest cas el lladre es va emportar 250 euros i uns sobres amb joies.

Arran de les descripcions, pistes i imatges, els mossos han localitzat i detingut el presumpte autor d’ambdòs robatoris. És un home de 21 anys, gambià i veí de Santa Coloma. Avui mateix ha passat a disposició del jutjat de Guàrdia La investigació ha conclòs avui amb la localització i detenció del presumpte autor dels dos robatoris. El detingut, passarà pròximament a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Barceloní a abril 27, 2021 | 18:29
    Barceloní abril 27, 2021 | 18:29
    Doncs injecció letal i cap el cementiri. Problema solucionat! :-)

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa