Un camió desfrenat atropella set persones al carrer Aragó de Barcelona

Quatre de les persones han resultat ferides lleus i les altres dues han d'acabar de ser valorades pel SEM
El camió accidentat
El camió accidentat | BETEVÉ

Un camió desfrenat ha causat set ferits lleus al carrer Aragó de Barcelona aquest dijous. Els fets han tingut lloc cap a un quart de sis de la tarda, segons ha informat l'Ajuntament de Barcelona, entre els carrers Villarroel i Urgell. Segons Europa Press, s'ha produït una "fallada tècnica en el sistema de frenat", el vehicle s'ha desplaçat d'on era i ha acabat atropellant el conductor d'una moto i cinc vianants. També ha xocat contra un semàfor, que ha caigut, i s'ha acabat encastant en un arbre. El conductor del camió també ha resultat ferit. Els set han estat atesos pel Sistema d'Emergències Mèdiques, que en una primera exploració ha determinat que les lesions que han patit són de caràcter lleu.


 

Cinc dels afectats han estat traslladats a centres hospitalaris, mentre que els altres dos han estat donats d'alta in situ. Els Mossos d'Esquadra han considerat l'incident com un accident de trànsit, mentre que la Guàrdia Urbana de Barcelona no hi veu cap intencionalitat. Cap a un quart de set de la tarda, una grua s'ha endut el camió de l'indret de l'accident. La Guàrdia Urbana ha explicat posteriorment que les primeres investigacions apunten a una errada tècnica en el sistema de frenada del furgó, de 3.500 quilos.

 

Alguns usuaris de Twitter han penjat imatges de l'embús que l'accident ha produït.

 
Comentaris
Pepet de Vallmanya
El conductor no ha pres les mesures que estableix la Llei. Com fa la majoria de irresponsables conductors. Ell, i només ell és el reponsable dels danys causats. No té cap excuda.
Antoni N.
Els comunicats d'organitzacions com aquest de anti-radar que haurien de millorar el vocabulari: el Carrer Compte d'Urgell no existeix, en tot cas podria ser Comte d'Urgell, no fos cas que surtin de comptes, que es una altra qüestió.

envia el comentari