El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Calvet troba “evident” que el xoc de trens s’hagués pogut evitar amb més inversions a Rodalies
  • CA

 

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, ha dit aquest dissabte que és “evident” que el xoc de trens d’aquest divendres a Castellguí s’hagués pogut evitar amb més inversions a Rodalies. En una entrevista a Catalunya Ràdio, ha assegurat que després d’un accident com aquest “s’ha d’analitzar el motiu” de l’incident, i ha carregat contra Adif perquè a Catalunya no hi ha “una bona infraestructura”.

 

Calvet ha explicat que un dels dos trens va circular durant set quilòmetres en contra direcció, i que hauria d’haver hagut una comunicació oral entre el tren i el centre de control. “No tenim les infaestructures al dia“, ha insistit, a més de reiterar que “a la xarxa de Rodalies falta una dosi d’inversions important”.

 

“Nosaltres tenim una relació quotidiana amb Adif i Renfe, però més enllà de les converses entre tècnics i responsables polítics, ha d’haver un compromís del govern espanyol en inversió“, ha afegit el conseller. No obstant, ha demanat que la població no s’alarmi ja que “no podem posar en crisi la quotidianitat dels usuaris de Rodalies”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa