El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Apareix un cadàver calcinat dins d’un cotxe a Albinyana
  • CA

Els Mossos d’Esquadra investiguen la mort d’una persona després que aquest dimarts apareixés un cadàver calcinat a l’interior d’un vehicle a Albinyana (Baix Penedès). Tot va passar cap a la mitjanit, quan una trucada va alertar als serveis d’emergència que a la localitat s’estava produint un incendi. Els Bombers de la Generalitat es van dirigir al llocs dels fets i, un cop allà, van constatar que es tractava de l’incendi d’un cotxe.

El cos de bombers va trucar als Mossos d’Esquadra per informar-los que podien veure com a dins del cotxe hi havia el cos d’una persona. La policia catana també es va desplaçar al lloc dels fets, i els agents van poder corroborar que, efectivament, dins del vehicle hi havia el cos calcinat d’una persona. Degut als danys que el foc ha ocasionat al cos, els investigadors encara no han pogut determinar si la víctima és un home o una dona. Per altra banda, la investigació es troba ara mateix sota secret de sumari. Els agents de l’Àrea d’Investigació Criminal de la Regió Policial del Camp de Tarragona s’han fet càrrec de la investigació.

Fa uns mesos, els Mossos d’Esquadra van trobar el cadàver d’una dona al maleter d’un cotxe estacionat a una àrea de servei de la Ll-11, un dels accessos de Lleida, a prop de l’hotel Comtes d’Urgell. Un veí va avisar la Guàrdia Urbana que sentia una forta pudor, i que la mala olor sortia del vehicle. El cos local va posar en coneixement els Mossos d’Esquadra, que es van trobar el cadàver en obrir el maleter del cotxe. La policia catalana, però, no va trobar signes de criminalitat en aquest cos.

I un altre cas similar va ser el que el programa ‘Crims’ de TV3 aborda de fa dues setmanes, en una minisèrie de quatre capítols sobre el crim de la Guàrdia Urbana: les restes del cadàver d’un agent van aparèixer calcinades en un cotxe. El Tribunal Suprem ha tancat aquest cas definitivament aquesta setmana, amb una sentència que confirma la condemna a dos agents més del mateix cos, que el van matar enmig d’un triangle amorós.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa