Busquen un pres que ha fugit de l’hospital de Manresa

Els Mossos d’Esquadra busquen un pres que ha fugit de l’hospital Sant Joan de Déu de Manresa mentre se li realitzaven unes proves mèdiques sota custòdia policial, segons han explicat fonts policials a l’agència de notícies Europa Press. Els fets han succeit sobre la 1 de la matinada d’aquest divendres, quan diversos agents han fet un trasllat sanitari urgent d’un intern de la presó de Lledoners fins a aquest hospital de Manresa, segons ha avançat Ser Catalunya.

Durant les proves mèdiques, el pres ha aprofitat i ha sortit per una porta oberta de l’hospital, “s’ha amagat en una zona boscosa” i la policia catalana ha iniciat una cerca des de primera hora del matí per a trobar-ho que encara no ha fructificat. Fonts penitenciàries consultades per Europa Press han detallat que l’intern s’havia fet un “intent d’autolesió” a la presó de Lledoners, a Sant Joan de Vilatorrada que ha aprofitat per fugir.

La presó va autoritzar que sortís amb custòdia policial per a portar-lo a l’hospital d’urgència, i més tard els Mossos van avisar de la fugida del pres i encara el busquen.

Nou comentari