Un botellot a un cementiri acaba amb un jove ferit per arma blanca

L'agressió es va produir en una baralla entre dos grups

Un botellot a un cementiri va acabar amb un jove de 21 anys ferit per arma blanca. Els fets es van produir a Tarragona durant la matinada de divendres a dissabte. La festa il·legal se celebrava a l’aparcament del cementiri de Tarragona, a la zona del camí del Llorito, i l’agressió es va produir arran d’una baralla entre dos grups d’amics. Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís de l’incident cap a les 03.30 hores i la víctima va relatar que havia rebut una punxada al costat en plena batussa, que es va originar per causes que es desconeixen.

El jove ferit va ser traslladat a l’Hospital de Santa Tecla per una ambulància del SEM amb pronòstic lleu. La policia catalana té constància del succés i està investigant els fets, però el jove apunyalat encara no ha presentat cap denúncia.

No és l’únic botellot que s’ha celebrat aquest cap de setmana a Catalunya. De fet, el més mediàtic va ser el macrobotellot de 8.000 joves a la Universitat Autònoma de Barcelona que va acabar amb dues denúncies: una per violació i l’altra per una agressió homòfoba.

La UAB ha desvinculat el botellot, que ha provocat moltes destrosses al campus i robatoris als vehicles i a les residències, dels estudiants universitaris. “Les 8.000 persones no eren estudiants universitaris. El centre va ser utilitzat d’una forma no usual per fer una festa i hi havia gent que venia en trens de tot arreu, però no eren tots els nostres estudiants”, ha assegurat aquest diumenge el rector, Javier Lafuente.

“Es va decidir que fos la UAB, però hauria pogut ser en un polígon industrial”, ha afegit el rector. “Espero que els incidents i els danys només siguin en aquests quatre pisos. De robatori, ens en consta només un, però podria ser que demà ens n’arribés algun més”, ha reconegut Lafuente.

Nou comentari