El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Borratxo, sense punts al carnet, amb nens sense cadireta i, a sobre, s’encara als Mossos
  • CA

Els hi va costar, però al final, els Mossos van poder detenir un home que menyspreava no només el codi de circulació i el penal, sinó també la vida de dos menors. Segons ha informat la policia, aquest dissabte van arrestar un home de 40 anys d’edat que circulava begut com una cuba, sense punts al carnet i amb dos menors que no portaven cap sistema de retenció infantil ni cinturó de seguretat.  A més, l’home va intentar fugir i, en ser enxampat, es va encarar als Mossos. 

Els fets es van registrar a Salomó (Tarragonès) aquest diumenge quan el sospitós, de nacionalitat espanyola i veí de la Pobla de Montornès, va ser interceptat per un control que vigila possibles carreres il·legals per la zona.  En concret, els Mossos van aturar el vehicle a la T-202  al seu pas per Salomó. Mentre feien les comprovacions, el xofer va accelerar bruscament i per sorpresa per fugir del control.

El vehicle va fugir en direcció a la Riera de Gaià i va entrar al poble per un carrer en sentit contrari. Llavors va apagar els llums del vehicle i va continuar circulant pel poble fins que va ser aturat. A l’interior del vehicle hi havia tres persones adultes i  dos menors d’edat. En la identificació el conductor va negar-se a fer la prova d’alcoholèmia en diverses ocasions i va amenaçar els agents.

Per tot això, van detenir-lo i també van denunciar-lo, juntament amb dos ocupants més, per no portar mascareta i no fer ús de cap sistema de retenció infantil ni cinturó de seguretat als dos menors d’edat. Se’l va denunciar com a presumpte autor dels delictes de conducció temerària, pèrdua de vigència de punts, conduir sota els efectes de l’alcohol, negar-se a fer les proves d’alcoholèmia, amenaces i desobediència als agents de l’autoritat. El detingut va passar a disposició del jutjat de Guàrdia del Vendrell.

Un altre sense casc i drogat

Els Mossos també han informat de la detenció d’un altre conductor, però aquest cop de motocicleta. En concret un xicot que circulava dsense casc i de manera temerària per la T-204 amb un ciclomotor. A més tampoc disposava d’assegurança. El denunciat també va donar positiu en substàncies estupefaents.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa