Borratxo, sense permís i s’adorm quan el van a detenir

Un agent fora de servei va evitar que col·lidís amb altres vehicles fins que el va aconseguir aturar

Dormir la mona després d’embolicar la troca. Sort que la història va acabar només amb una becaina sobre el volant. Els Mossos de Trànsit a Tarragona van detenir un equatorià, de 40 anys  i veí de Vespella de Gaià (Tarragonès), com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat del trànsit. En concret, està investigat per conduir sota els efectes de l’alcohol, amb el permís suspès per decisió judicial i per trencament de condemna. Gairebé un full equip de delictes al volant. La sort va ser que un agent fora de servei va poder evitar una col·lisió fent maniobres per tal d’allunyar altres vehicles.

 

Segons han explicat els Mossos de Tarragona, els fets van passar  cap a les del 10 del matí de diumenge, quan quan  l’agent fora de servei va observar vehicle al punt quilomètric 1160 de l’autovia A-7 en sentit Barcelona, que circulava fent ziga-zagues alhora que envaïa els dos carrils de circulació. Aleshores el mosso es va ubicar just al darrere ocupant ambdós carrils a fi i efecte que cap altre vehicle pogués col·lidir amb ell si decidia efectuar un avançament. Tot mentre avisava els seus companys del Fittipaldi que hi havia a l’autovia

 

Un cop els dos vehicles van sortir de l’autovia per dirigir-se cap a la urbanització La Mora, diverses patrulles de trànsit van poder aturar-lo al carrer Baix Ebre. Instants després, en apropar-se al conductor, els Mossos van observar que s’havia quedat dormit i que presentava símptomes evidents de trobar-se sota els efectes de les begudes alcohòliques.

 

L’home, va triplicar la taxa d’alcoholèmia permesa, amb un resultat de 0,88 mg/l en la prova. Així mateix circulava amb el permís suspès per decisió judicial. Va quedar detingut i els mossos van immobilitzar-li el vehicle. Està previst que el detingut passi a disposició del Jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona durant les properes hores.

 

Nou comentari