El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Begut i drogat s’encasta contra el cotxe dels Mossos en una fugida de pel·lícula
  • CA

En terminologia d’automoció, full equip. Els Mossos van detenir dissabte passat un home de 24 anys, de nacionalitat espanyola i veí de la Canonja, com a presumpte autor dels delictes de conducció temerària, danys, atemptat als agents de l’autoritat, resistència i desobediència als agents de l’autoritat i conducció sota els efectes de les drogues.

Segons ha explicat la policia, era 1/4 de 12 de la nit quan els vigilants municipals de la Canonja van detectar un vehicle amb quatre ocupants circulant pel poble. Els vigilants els van cridar l’alto en constatar que se saltaven el confinament, però el vehicle va fer cas omís i es va fer l’escàpol cap a l’A7. Aleshores va començar una gran persecució dels Mossos al vehicle.

El fugitiu va sortir a Altafulla on va ser interceptat per la policia local del municipi, alertada pels Mossos. El fugitiu va fer un trombo per esquivar els agents i dirigir-se de nou cap a l’A7 però es va topar amb el cotxe de Mossos que l’empaita amb qui va xocar.

Un cop aturats, els agents van fer baixar del cotxe els quatre ocupants. Al conductor se li va fer les proves d’alcoholèmia i drogues i va donar positiu per cocaïna. Pel que fa a l’alcohol, va donar 0,24 mg/l, una taxa que estaria permesa per a conductors no professionals.

Per tot plegat, se’l va detenir per conducció temerària, atemptat i desobediència als agents de l’autoritat, per conduir sota l’efecte de les drogues i danys ocasionats al vehicle policial. El detingut va comparèixer davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona aquest diumenge i va quedar en llibertat amb càrrecs.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa