El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Begut com una cuba estavella el cotxe contra una casa
  • CA

Les alcoholèmies no són de nit i en cap de setmana. Un dilluns al migdia pot ser perfectament un dia per enxampar algun conductor begut. L’exemple, ahir mateix, quan els Mossos van denunciar un conductor holandés, de 51 anys i veíd e Figueres que va estampar el seu cotxe contra el mur d’una casa de Pau, a l’Alt Empordà.

 

Segons ha explicat la policia catalana, els Mossos de Trànsit de Girona, van rebre un avís de l’accident. Un cop a lloc, van constatar que el conductor no presentava ferides però sí una eufòria desbordant que delataven la influència sobre el conductor de les begudes alcohòliques.

 

A la vista del seu comportament, els Mossos li van fer la prova de l’alcohol que va donar una taxa positiva de 0,73 mg/l en aire expirat, gairebé tres vegades per sobre del màxim permès, que en aquest cas era de 0,25 mg/l. Els Mossos el van denunciar penalment com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària per conduir amb una taxa d’alcohol penalment punible. El denunciat, que no tenia antecedents, haurà de presentar-se davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres quan se’l requereixi.

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa