Batussa amb navalla i bat de beisbol a Premià de Mar

Un detingut per temptativa d'homicidi arran d'uns fets que van començar en un bar

Una batussa en un bar de Premià de Mar (Maresme) ha acabat amb un detingut per temptativa d’homicidi. Segons han explicat els Mossos, agents de la seguretat ciutadana van ser alertats la nit de dissabte per una sorollosa baralla en un bar del carrer Pilar amb el carrer Ramón y Cajal de la localitat. En arribar al lloc dels fets, la policia hi va trobar un home ferit, amb abundant sang al voltant i absolutament marejat. El SEM el va traslladar a l’hospital per ser atès d’urgències.

Una testimoni va lliurar als investigadors un bat de beisbol i una descripció del suposat agressor. La mateixa testimoni va detallar als Mossos que el sospitós els havia agredit amb una navalla i el mateix bat. Amb la descripció al sarró, la policia va trobar el presumpte agressor en un domicili pròxim a l’escenari dels fets.

L’arrestat és un home de 26 anys, nacionalitat marroquina i veí del Masnou, per una temptativa d’homicidi amb arma blanca i per un delicte de lesions. El detingut va passar a disposició del jutjat de guàrdia de Premià que va decretar el seu ingrés a presó.

Comentaris

    vendetta 18/02/2021 12:08 pm
    volem acollir
    Cap a casa seva, després de complir la pena de presó que els correspongui, evidentment 18/02/2021 12:01 pm
    Déu n'hi do amb la "bona gent" que ha vingut a culturitzar-nos! es podrien haver quedat a casa seva, doncs ja en teníem prou amb els autòctons, només ens faltaven ells

Nou comentari