El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Una baralla en un domicili de Sant Boi acaba amb un mort i un detingut per homicidi
  • CA

Una baralla en un domicili de Sant Boi de Llobregat, que ha tingut lloc aquest matí, ha acabat amb un home mort i un altre detingut al mateix lloc dels fets com a presumpte autor d’un homicidi. Tot ha començat quan els Mossos han rebut un avís que s’estava produint una baralla i s’han desplaçat fins al lloc dels fets.

Cap a la una del migdia d’avui, els Mossos d’Esquadra han rebut un avís que s’estava produint una baralla en un domicili de Sant Boi de Llobregat. Al arribar al lloc dels fets els agents s’han trobant amb un home inconscient. Quan han arribat els serveis d’emergència mèdiques (SEM) al lloc dels fets, només han pogut confirmar la mort de l’home.

Els Mossos han detingut a un altre home present en l’escena com a sospitós de l’homicidi de l’altre individu. De moment es desconeixen més detalls d’aquest succés, i la Divisió d’Investigació Criminal investiga els fets per esclarir què ha passat. El detingut és un home de 44 anys de nacionalitat espanyola acusat com a presumpte autor de l’homicidi d’un altre home a Sant Boi.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa