Ayuso resta importància a la carta amb bales: “Qui fa aquestes coses busca protagonisme”

No es compromet a signar el 'pacte contra la violència' de Bal perquè creu que és com "signar que no es pegarà els nens"

La candidata del PP a Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha restat importància aquest dimecres al sobre amb dues bales que investiguen els Mossos adreçat a la seva persona. En una entrevista a Onda Cero, Ayuso ha assegurat que el sobre està a disposició del jutge “per fer-ne l’obertura”, però “a això no se li ha de donar més voltes” perquè “qui fa aquestes coses busca protagonisme“. Ayuso no s’ha compromès a signar un ‘pacte contra la violència i per la concòrdia’ que el candidat de Cs, Edmundo Bal, ha proposat a la resta de formacions, perquè “és com signar que no pegarem els nens a classe“. També ha afirmat que una de les característiques de la “llibertat” que brinda Madrid és “canviar d’empresa i de parella i no tornar-te-la a trobar mai més”.

Comentaris

    Ricard 28/04/2021 2:32 pm
    La senyora resta importància a l'amenaça només perquè li ha arribat a ella DESPRÉS de les destinades als seus oponents polítics, beïnes de CETME incloses. Desprésde que ella hagués denunciat una suposada explotació electroalista de les amenaces a psoe i podemos, amb l'inestimable ajut dels seus estimats socis falangistes de Bocs, no podia dir una altra cosa de la que ha dit. Cínica! En tot cas els castellanistes s'han trobat el que han buscat, l'agressivitat desbocada conreuada contra els catalans, que comparteixen. Que es fotin.

Nou comentari