El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Avís de bomba en una “comissaria dels Mossos a Barcelona o Cornellà”
  • CA

El quarter de Moncada, a la comarca d’Horta, al País Valencià, ha rebut aquesta nit una amenaça de bomba telefònica però no contra l’institut armat, sinó contra els Mossos d’Esquadra. Segons ha pogut saber el Món, la Guàrdia Civil ha comunicat per via interna i urgent que a les vuit i dotze minuts del vespre, un individu -varó- ha telefonat per proferir l’amenaça. En concret, avisava que en “22-24 minuts bomba a la comissaria de Mossos d’Esquadra a Cornellà i Barcelona ciutat”. La policica catalana i la Guàrdia Civil han activat el protocol tot i considerar que era una amenaça de “baixa fiabilitat”, segons fonts coneixedores del cas.

En qualsevol cas, la Guàrdia Civil ha pogut retenir el número de telèfon mòbil, des del que s’ha efectuat la trucada. Una informació que ràpidament ha tramès a la policia judicial per tal que iniciïn les perquisicons d’investigació pertinents. A priori desconeixen la identitat de la persona que ha efectuat la trucada. De moment, les investigacions es concentren al voltant del número de telèfon, per constatar el nom del titular, i comprovar antecents o el grau de credibilitat de la seva amenaça o bé si consta com un aparell robat.

En qualsevol cas, la policia s’ha posat en alerta però no ha activat totes les alarmes. En aquest sentit, insisteixen que el caire de la trucada -comunicar amb la Guàrdia Civil d’un municipi de València per informar d’una amenaça a una comissaria dels Mossos- no mostra massa fiabilitat. A més, cal afegir el fet que hagi deixat una pista com el número de mòbil i el seu rastre digital. “És una amenaça genèrica”, apunten fonts properes al cas que treuen ferro apuntant que de “tant en tant, passen”. Tot i això, el manual de seguretat s’ha aplicat malgrat la baixa credibilitat de l’amenaça. Ara per ara, hi ha una investigació judicial oberta per poder enxampar l’individu que ha realitzat la trucada amb l’avís de bomba.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Guaita-que-fan-ara a octubre 19, 2021 | 12:14
    Guaita-que-fan-ara octubre 19, 2021 | 12:14
    Deuen de ser els cagats torracollons de verd
  2. Icona del comentari de: Gonzalo a octubre 19, 2021 | 14:26
    Gonzalo octubre 19, 2021 | 14:26
    Que miren por el entorno laZinaZi. Últimamente estan enfadados con los Mossos.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa