Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Atracat al portal de casa amb 4 ganivetades a l’esquena
  • CA

Els Mossos d’Esquadra han detingut tres lladres multireincidents a Nou Barris després de protagonitzar diversos atracaments al carrer molt violents els darrers dies a la zona. Una de les víctimes va ser assaltada al portal de casa seva per endur-se-li el mòbil i va rebre 4 ganivetades a l’esquena. Un altre jove robat al districte va ser agredit amb un ganivet a la cara al passeig Verdum. La policia catalana n’ha informat aquest divendres i atribueix als tres joves arrestats fins a 5 robatoris recents.

Tenen entre 19 i 22 anys i feien servir un pis ocupat al carrer Formentor com a amagatall. Sumen una vintena d’antecedents per fets violents en el darrer any i mig. Van ser detinguts entre dilluns i dimarts d’aquesta setmana en el marc del Pla d’Acció Tremall i ja han entrat a presó acusats de delictes de robatori amb violència i intimidació i de lesions.

La investigació va arrancar arran dels avisos de veïns del barri i altres testimonis sobre diversos incidents i baralles ocorreguts des del mes de febrer als carrers de Nous Barris i també en el transport públic.

Ganivetades

El darrer robatori violent que haurien comès va succeir el passat dissabte 27 de març cap a les 23 hores. “Un noi va ser agredit de manera molt violenta per part d’un grup de joves al Passeig Verdum, els quals van exhibir una arma blanca i van provocar-li ferides a la cara”, explica Mossos. “Pocs minuts més tard, a pocs metres del primer robatori, un altre jove va ser assaltat per l’esquena quan entrava al portal de casa seva per part d’un grup de joves, que van agredir-lo i li van clavar fins a quatre ganivetades a l’esquena, robant-li el seu telèfon mòbil i uns auriculars”, afegeixen.

La policia també té constància de dos altres robatoris violents, ocorreguts el passat 18 de febrer al metro de plaça Catalunya i el passat 6 de març, on de manera grupal i violenta un grup de joves van realitzar dos robatoris violents. Agents d’investigació van aconseguir indicis de la participació d’almenys 3 joves relacionats amb un pis ocupat del carrer Formentor i es va iniciar un dispositiu per tal de localitzar-los i detenir-los. Dilluns van arrestar als dos primers i l’endemà, per ordre judicial, van entrar a l’habitatge en qüestió i van trobar-hi el tercer acusat i un ganivet presumptament utilitzat en els assalts.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa