El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Assassinen a cops una jove valenciana en un hotel al sud d’Anglaterra
  • CA

Una jove valenciana va ser assassinada a cops la setmana passada mentre treballava en un hotel de la localitat anglesa de Bornemouth, al sud del país, segons han confirmat aquest dissabte fonts policials britàniques. La morta ha estat identificada com Marta Vento, de 27 anys, de València, i de moment ha estat arrestat un home de 32 anys sota sospita de la seva mort, segons han confirmat fonts policials al diari local ‘Bornemouth Echo’.

La jove treballava com a recepcionista d’un hotel de la cadena Travelogue en aquesta localitat costanera britànica i la van trobar sense vida a primera hora del matí del passat 9 de desembre al vestíbul de l’edifici, on treballava en el torn de nit de recepció. L’autòpsia ha confirmat que la jove va rebre “múltiples lesions contundents al cap amb un objecte rom”, d’acord amb el responsable de l’oficina forense de la localiad, Ian Parry.

El sospitós romandrà un mes detingut sota les provisions de la llei de custòdia especial que s’aplica a sospitosos que presumptament pateixen una malaltia mental.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa