Arrestat un lladre que actuava en bicicleta i brandant un ganivet

La impericia del pispa i els vianants, però, li van impedir fer-se amb els botins dels robatoris

Detingut per intentar robar a punta de ganivet i enfilat d’alt d’una bicicleta. Els Mossos van poder arrestar el sospitós després dels dos intents de robatoris que va perpetrar en poques hores a Salou (Tarragonès). Segons ha informat la policia catalana, la impericia del lladre i la gosadia dels vianants que van testimoniar l’atracament van impedir que s’emportés els botins.

 

L’arrestat va intentar actuar a la nit al cèntric carrer Sol de la població turística. Segons va explicar la víctima, un home, enfilat dalt d’una bicicleta i va exibir un ganivet tot reclamant-li els diners. Però la víctima, no va picar i va fugir corrents de l’atracador que no el va poder enxampar tot i anar en bicicleta.

 

Minuts més tard, els mossos van tenir coneixement d’un fet similar al Passeig Miramar de Salou. Una parella va denunciar que havia estat víctima d’una temptativa de robatori amb intimidació per un home que es desplaçava amb bicicleta. Els vianants que van veure els fets van assenyalar el lladregot que, aquest cop si, va fugir ell amb la bicicleta.

 

 

Passada la mitjanit, els Mossos d’Esquadra el van localitzar i va ser detingut per temptativa de robatori amb força.   El detingut passarà en les properes hores a disposició judicial al jutjat en funcions de guàrdia de Tarragona.

Nou comentari