El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Li arrenquen la cadena d’or del coll a un home en cadira de rodes
  • CA

Els Mossos la comissaria de Mataró van detenir el passat dissabte dia 25 de juliol un home, de 19 anys, de nacionalitat marroquina i amb domicili desconegut, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència comés a Mataró (Maresme).

Segons ha explicar la policia, els fets es van registrar el mateix dissabte cap a les deu del matí a la Plaça de la Pepa Maca de la capital del Maresme. Dos joves es van abraonar contra un home amb cadira de rodes i li van sostreure de manera violenta una cadena d’or amb tres medalles que duia al coll.

Un dels lladres va ser retingut per un grup de testimonis fins a l’arribada dels mossos. En l’escorcoll realitzat pels agents se li van trobar les tres medalles acabades de robar amagades en un dels mitjons. Va ser detingut. 

El detingut va passar a disposició judicial l’endemà diumenge davant el jutjat en funcions de guàrdia de Mataró que va decretar el seu ingrés a presó. La investigació continua oberta per tal de localitzar l’altre jove que va participar en el robatori.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa