El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Apunyalament mortal a la Jonquera
  • CA

El responsable de l’apunyalament mortal d’una persona durant una discussió aquesta matinada de dissabte a la Jonquera ja ha estat detingut pels Mossos d’Esquadra. Es tracta d’un home de vint-i-nou anys que, a banda d’apunyalar una persona que finalment ha mort, n’hauria ferit una altra durant una discussió. Segons un comunicat dels Mossos, els fets han tingut lloc cap a tres quarts de dotze de la nit d’aquest dissabte en una benzinera. Per ara, no se sap sobre què discutien ni què hauria portat els tres homes a barallar-se fins al punt que un d’ells apunyalés un altre, que ha acabat morint.

Un testimoni ha explicat als Mossos que, en el transcurs d’una discussió entre tres persones, un dels implicats havia apunyalat els altres dos i havia fugit del lloc amb un vehicle. Una patrulla l’ha localitzat posteriorment i l’ha identificat com el presumpte autor dels fets. Va ser arrestat immediatament i està acusat d’homicidi i d’un delicte de lesions.

Fins al lloc dels fets s’hi van desplaçar diverses patrulles dels Mossos. També ho van fer dotacions del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que van localitzar les dues persones ferides. Un dels ferits havia patit un apunyalament que va acabar sent mortal i no van poder fer res per salvar-li la vida malgrat els intents.

El comunicat dels Mossos explica que Agents de la Divisió d’Investigació Criminal de la Regió Policial de Girona s’han fet càrrec de la investigació per esbrinar les circumstàncies dels fets. Intentaran esclarir-les malgrat les explicacions dels testimonis, que asseguren que va ser una baralla a una benzinera però no saben com s’hauria iniciat. El detingut, que té nacionalitat romanesa i vint-i-nou anys, passarà a disposició judicial. Ho farà davant del jutjat de guàrdia de Figueres entre aquest diumenge i demà dilluns, acusat d’homicidi i lesions.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa