El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Apedreguen un pis de joves immigrants a Premià de Mar
  • CA

Nit calenta. Així es pot descriure el que s’està vivint a Premià de Mar aquesta nit després que un grup organitzat ha perpetrat un atac contra un habitatge on resideixen joves immigrants. Una vintena de persones, que prèviament s’han convocat per xarxes socials, s’han dirigit a un bloc d’habitatges al carrer Doctor Ferran amb la Gran. Via del municipi. Curiosament, a tocar d’on viu el conseller d’Interior, Miquel Buch.

 

Segons han explicat diversos testimonis, el grup ha arribat cap a mitjanit davant de l’edifici i ha començat a llençar pedres i emetre crits i insults racistes. En arribar la policia local i els Mossos, els assaltants molt exaltats han començat ha atacar-los també. Un Mosso hauria estat ferit d’un cop de pedra.

 

Fins una vintena de vehicles policials acordonen la zona per separar els assaltants dels joves immigrants atacats. “L’ambient està força escalfat”, comenten a El Món, testimonis presencials. La batussa no ha emergit com a flor d’un dia. Feia dies que s’estava preparant arran de la denúncia d’una pressumpta agressió sexual a una dona per part d’aquest grup d’immigrants i d’un seguit d’atracaments que la rumorologia local els hi imputa als joves. La preocupació d’Unitat Contra el Feixisme i Racisme de Premià és que aquest tipus d’atac es vagin repetint.

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa