El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
L’apallissen uns lladres i reconeix un dels agressors a l’hospital
  • CA

En el remei hi ha l’explicació. Així s’explica el cas d’un home que va ser agredit greument per un grup de lladres al carrer Barcelona d’Amposta (Montsià) i en ser atès a l’hospital va identificar un dels seus agressors que s’estava a la sala d’espera del centre mèdic. Segons han informat els Mossos d’Esquadra de la unitat de seguretat ciutadana de Tortosa, dimarts al vespre, la víctima va ser apallissada per quatre homes a fi de robar-li la seva bossa de mà amb diners documentació, un telèfon mòbil i una targeta de crèdit. L’agressió es va registrar prop d’un bar que hores després seria objecte d’un robatori violent.

Després de l’atac, l’home agredit es va dirigir a un centre mèdic per ser atès de les ferides i els cops rebuts per la colla de malfactors. Ves per on, la casualitat va voler que mentre era l’hospital va reconèixer un dels agressors que també esperava per ser visitat. Amb discreció, va alertar als Mossos d’Esquadra. La patrulla es va personar i va poder detenir-lo. El puzzle tot just començava.

A dos quarts de tres de la matinada, els Mossos d’Esquadra van rebre l’alerta dels veïns d’un possible robatori en un bar. La policia s’hi va personar. En arribar van observar com un home fugia ràpidament del local sense que els policies poguessin aturar-lo. S’havia fet l’escàpol, però dins l’establiment encara hi trobarien una sorpresa. El bar tenia un vidre esberlat i en accedir a l’interior van trobar un altre home, amagat, que va ser detingut com a presumpte autor d’un robatori amb força. Portava una motxilla on, curiosament, 367 euros en metàl·lic i una targeta de crèdit a nom de la persona que hores abans havia estat agredida.

Ara els Mossos tenen dos detinguts que relacionen amb la pallisa i robatori i amb l’assalt al bar. Tenen 18 i 28 anys i són de nacionalitat algeriana i marroquina respectivament i veïns d’Amposta.La investigació dels fets continua oberta per tal de localitzar i detenir la resta d’implicats en ambdós delictes. Els dos detinguts van passar a disposició del Jutjat d’Instrucció de guàrdia d’Amposta el passat dia 13 d’octubre essent decretada la seva llibertat amb càrrecs.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Pepet a octubre 15, 2021 | 14:03
    Pepet octubre 15, 2021 | 14:03
    Es curiós que en la majoria de robatoris i violacions és habitual la presència de marroquins, fet que es negat pels kumbaiàs i altres progres. Potser seria hora de començar a prendre mesures.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa