L’Observatori contra l’Homofòbia ha denunciat una agressió que hauria patit un jove gai a Calafell (Baix Penedès) la matinada d’aquest dijous. Segons va informar l’entitat a través d’una piulada al seu compte de Twitter, l’Observatori va activar “els protocols” establerts en una situació d’aquest tipus i es va posar “a disposició” del jove per a un “acompanyament psicosocial i assessorament jurídic”.

El president de l’entitat, Eugeni Rodríguez, ha explicat en declaracions a l’Agència Catalana de Notícies, que els consta que la víctima hauria rebut cops de puny a la cara mentre uns agressors li cridaven “bujarra de merda“. La víctima, que hauria estat atesa a urgències, no hauria pogut presentar denúncia davant dels Mossos d’Esquadra en un primer moment, però més tard l’Observatori contra l’Homofòbia sí que ha aplicat el protocol de registre d’incidències, i finalment la policia es posarà en contacte amb aquest jove perquè es pugui recollir la denúncia.

Va ser la mateixa víctima qui va fer públic a les seves xarxes socials l’agressió que hauria patit per part d’un grup d’homes. Segons explica, ell caminava pel carrer quan un home que anava acompanyat de més gent se li va apropar i li va propinar un cop de puny a la cara. La víctima assegura que li cridava “bujarra” mentre el colpejava amb el puny a la cara. Ara la víctima ha demanat col·laboració ciutadana per poder identificar l’agressor d’aquest darrer atac a un gai.

En una altra piulada, l’Observatori contra l’Homofòbia informava que havia activat el protocol per informar els Mossos d’Esquadra que s’havia agredit una persona per la seva orientació sexual. En aquesta mateixa publicació, l’entitat també apuntava que ja suma 280 incidències registrades aquest any a Catalunya, concretament 11 a la demarcació de Tarragona. Concreten que en només un any ñes incidències han augmentat en un 175%.

Comentaris

  TOM Desembre 24, 2021 | 10:31
  Lo pervers de tot això és que si s'hagués defensat aquest noi amb gas pebre o alguna cosa així el denunciat sería ell mateix. Que fort ! Primer has de deixar que et peguin i després denunciar !
  Ricard Desembre 24, 2021 | 11:19
  Aquesta situació és intolerable.
  X2 Desembre 24, 2021 | 13:13
  No es pot tolerar, la gent ha de ser lliure per tenir la vida sexual que vulgui.

Nou comentari