El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Agredeix un home amb una aixada després de provar de cremar-li la porta
  • CA

Un veí de Lleida, de 32 anys i nacionalitat colombiana, ha estat detingut aquesta matinada com a presumpte autor d’un delicte de lesions i amenaces contra un altre lleidetà. Una patrulla de la Guàrdia Urbana de Lleida ha acudit al Centre d’urgències d’atenció primària (CUAP) Prat de la Riba, a la capital de Ponent, en sentir una forta discussió entre dues persones. Els fets han ocorregut a quarts de tres de la matinada, però l’incident no s’ha conegut fins aquest divendres al migdia.

Un cop els agents de policia han arribat al CUAP, un dels homes que discutien els ha explicat que l’altre li havia intentat cremar la porta de casa minuts abans i posteriorment l’havia volgut agredir amb una aixada. L’home el volia denunciar per l’intent d’agressió, però primerament ha anat al centre mèdic on se l’ha trobat de nou a la porta. Allà, abans d’entrar a la zona d’urgències, el presumpte agressor li hauria intentat clavar un ganivet a l’estómac, però ha fallat de nou. Encara no estan clars els motius que haurien portat el suposat agressor a intentar cremar la porta de l’home, apunyalar-lo amb un ganivet o agredir-lo amb aquesta eina.

El presumpte agressor ha reconegut que duia un ganivet, però ha assegurat que l’havia llençat abans d’entrar al centre. Els agents de policia de la Guàrdia Urbana de la capital del Segrià han detingut el suposat agressor, que espera a passar a disposició judicial.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa