Agredeix la seva parella al carrer i l’arrossega pels cabells a Platja d’Aro

Els agents el va poder enxampar després de l'avís de dos testimonis, un dels quals va intervenir per aturar-lo

La Policia Local de Platja d’Aro (Baix Empordà) va detenir dissabte un home per agredir la seva parella al carrer i arrossegar-la pels cabells. Els fets van tenir lloc al vespre quan un testimoni va alertar la policia que un home estava colpejant una dona. El testimoni va reclamar a l’agressor que parés però no es va aturar. Aleshores va arribar una segona persona que va intentar aturar l’agressió i l’altre testimoni va aprofitar per alertar la policia i donar la descripció de l’agressor. La víctima va aconseguir fugir i poc després ho va fer l’agressor. Amb la descripció facilitada, els agents van començar una recerca pels voltants i van localitzar una parella, que coincidia amb les dades que els havien donat i que estava discutint a crits.

La víctima presentava lesions a la cara com a resultat de l’agressió. Els agents van detenir l’home, que té antecedents per fets similars.

Des de la Policia Local celebren l’actuació dels testimonis que no només es van limitar a avisar els agents sinó que van intentar aturar l’agressió.

Nou comentari