El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
6.900 euros de multa per un perillós camió de síndries
  • CA

Feina van tenir els agents de Trànsit del Camp Tarragona a omplir papers de denúncia la nit de divendres passat. I només en un sol cas. Tot per un xofer d’un camíó de síndries que hauria comès fins a set infracccions administratives. La multa es va enfilar a 6.900 euros qua amb el pagament ràpid va quedar en 3.950 euros.

 

 

Segons explica la policia, a quarts de deu de la nit un mosso fora de servei  que circulava per l’AP-7 en sentit Barcelona, va ser avançat a gran velocitat per un camió, a l’alçada de Roda de Berà. L’agent va aconseguir aturar el camió en aquesta àrea fins que minuts després va arribar al lloc una patrulla de trànsit. En la identificació i comprovació els Mossos es van ficar les botes: manipulació del tacògraf, el malfuncionament del limitador de velocitat i la conducció ininterrompuda durant més de vuit hores seguides.

 

A més, el conductor, de nacionalitat marroquina i de 45 anys,  va ser denunciat per superar els 125 quilòmetres per hora, quan el límit d’aquest tipus de vehicles és de 90 km/h. També se’l va denunciar per no portar cordat correctament el cinturó de seguretat. Les dues darreres denúncies fan referència a l’ocupació de la cabina per part de dues persones més a banda del conductor i el desgast i les malformacions que presentaven els pneumàtics del camió.

 

El camió, que transportava síndries d’Almeria fins a Tarragona, va quedar immobilitzat a Roda de Berà fins que es va fer efectiu el pagament total de les sancions. En conjunt aquestes ascendien a 6.900€, tot i que amb els descomptes per pagament immediat en tractar-se d’un camió amb plaques estrangeres, l’import abonat va ser de 3.950 €.

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa