El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Vídeo|Free Damm Torrada estrena nova campanya
  • CA

-embed/youtube {“url”:”https://www.youtube.com/watch?v=c2_yxi42kHk”,”type”:”video”,”providerNameSlug”:”youtube”,”className”:”wp-embed-aspect-16-9 wp-has-aspect-ratio”} –>

Free Damm Torrada, la cervesa 0,0% torrada de Damm, llança Encasellats, la seva primera campanya a televisió, dirigida pel cineasta David Vergés i protagonitzada pels actors Julio Manrique i Pere Arquillué. La campanya ja es pot veure a televisió, xarxes socials i mitjans digitals.

A Encasellats, Free Damm recupera a Manrique i Arquillué, els quals ja van protagonitzar la campanya de Free Damm el 2019; no obstant, l’escenari i el moment en el qual transcorre aquest cop l’acció és ben diferent. Els dos actors canvien la intensitat d’un rodatge amb vistes a la ciutat de Barcelona, per un moment de descans entre escena i escena a bord d’un veler. Un fet −el de repetir com a protagonistes d’un anunci de Free Damm− que no passa desapercebut pels dos actors, els quals se senten reconfortats al adonar-se que es tracta de la nova Free Damm Torrada, elaborada amb maltes torrades.

Una cervesa sense alcohol 0,0%, fresca i equilibrada, que omple el paladar de notes torrades, amb suaus aromes a cafè i a cacau, i en la que els llúpols li confereixen una amargor suau. A Free Damm Torrada, les maltes s’obtenen mitjançant un procés de torrefacció similar al del torrat del cafè. De la mateixa manera que es fa amb Free Damm, en el procés d’elaboració de la nova Free Damm Torrada també es recuperen les aromes que es perden en eliminar l’alcohol, i es reincorporen a la cervesa, obtenint com a resultat una cervesa 0,0% torrada amb tots els seus matisos, amb més aroma i millor sabor.

Nota de tast

Cervesa de color ambre amb reflexos vermellosos, brillant i de crema compacta. En nas és molt neta i expressiva, en la qual destaquen aromes torrades, a cafè i a cacau. En boca es mostra àmplia, amb pes i rica en notes torrades. Un paladar que combina dolçor i un toc herbaci que equilibra, tot aportant-hi frescor. Presenta una suau textura carbònica i un final subtil d’amargor. Una cervesa sense alcohol 0,0% que omple el paladar de notes torrades.

Més informació a www.damm.com/ca/cerveses/free-damm-torrada

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Anna M. a maig 18, 2021 | 01:22
    Anna M. maig 18, 2021 | 01:22
    Almenys són actors interessants i d,aquí, no els cuiners d,elit, ni el pijos hipsters de mentida

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa