Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
VÍDEO | Llargues cues a la UB en la represa de la vacunació amb AstraZeneca
  • CA

La vacunació amb AstraZeneca s’ha reprès aquest dimecres amb la incorporació de la població general d’entre 60 a 65 anys, després que la setmana passada se n’aixequés la suspensió cautelar i aquest dilluns el govern espanyol autoritzés ampliar-ne el límit d’edat. La facultat d’Història i Filosofia de la Universitat de Barcelona ha sigut un dels punts que ha habilitat el departament de Salut per reprendre la vacunació. Durant tot el matí hi ha hagut llargues cues de gent esperant per vacunar-se.

El poliesportiu de l’Olivera de Sant Boi de Llobregat (Baix Llobregat) també ha registrat una llarga cua durant el matí de persones que formen part d’aquest grup d’edat i també de col·lectius essencials de segona línia. “Hem tingut molt bona rebuda des de primera hora del matí. Estem tenint un degoteig continu”, destaca Marta Rafael, una de les coordinadores d’aquest punt, on han convocat 365 persones aquest dimecres.

Les persones de 60 a 65 anys que han acudit al punt de vacunació aquest dimecres havien rebut un missatge just el dia anterior que els informava que formaven part d’un dels col·lectius convocats. El missatge inclou un enllaç per reservar la cita. Aquest és el cas de Nieves i Luís, una parella veïna de Sant Boi que han rebut la primera dosi del vaccí aquest dimecres.

Al principi era una mica reticent, però ara em sento alliberada. Tant de temps amb por de sortir al carrer”, ha expressat Nieves, de 62 anys, a l’ACN en sortir del poliesportiu. “Jo estic sorprès perquè no esperava la vacuna tan aviat. La sogra té 91 anys i encara no li han dit res. Per això estem una mica sorpresos”, ha exposat Luís, de 65 anys.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa