Vergés diu que Salut va proposar mesures “més restrictives”, però el Govern les va rebaixar

La consellera de Salut, Alba Vergés, ha dit aquest divendres que des del Departament de Salut es van aconsellar “mesures més restrictives” de les presentades avui per frenar el repunt de contagis de Covid-19 a Catalunya. Vergés ha dit que, tot i així, el debat es trasllada “al marc del Govern” per prendre decisió tenint en compte tots els punts de vista. “El Govern ha de contemplar tot l’equilibri de l’emergència sanitària, però també social, econòmica i emocional del país”, ha subratllat la consellera.

Vergés ha defensat que el Govern “ha pres de les mesures més dures de tot l’estat i en aquesta línia sempre hem actuat, quan toca, prenem decisions que és el que hem de fer com a Govern”. La consellera ha criticat que des de la restauració és “marquin partit”, en referència a ERC, com a responsable dels efectes en aquest sector de les restriccions. “Jo soc consellera de Salut en el marc del Govern de la Generalitat —ha reiterat—, representem tota la ciutadania més enllà dels partits dels quals formem part, no prenem les decisions des de cap altra marc”.

Vergés ha dit que es podria establir mesures més restrictives, sense tantes excepcions, però aleshores haurien de ser “més restrictives”.

Nou comentari