Vergés demana “contenció” en la revisió de les restriccions

Adverteix que els jutges "no poden fer d'epidemiòlegs" després que el TSJC admeti a tràmit un recurs de Fecasarm

La consellera de Salut, Alba Vergés, ha afirmat que sestà revisant les restriccions per frenar el coronavirus –que caduquen el diumenge- i davant una possible flexibilització ha advertit que la revisió ha de ser “amb contenció”. En roda de premsa Verges ha apuntat que la majoria de dades marquen una tendència positiva i que la situació epidemiològica està millorant, encara que ha demanat ser “prudent” perquè la pressió assistencial encara és alta”. D’altra banda, i després que el TSJC hagi admès a tràmit un recurs de Fecasarm per obrir la restauració fins a les 10 de la nit, la consellera en funcions ha advertit que els jutges “no poden fer d’epidemiòlegs”.

“És molt perillosa aquesta deriva”, ha afegit.Vergés també ha carregat contra el govern espanyol després que el Suprem hagi suspès cautelarment l’avançament del toc de queda a les 8 del vespre que havia decretat la Junta de Castella i Lleó. La consellera ha criticat que l’executiu “no ha fet ni un moviment” per fer front a la pandèmia però després presenta recurs a través de l’Advocacia de l’Estat contra una decisió “legítima” d’una comunitat autònoma. “Estic disgustada perquè és el govern espanyol qui judicialitza les decisions”, ha afegit.

Comentaris

    LSO 17/02/2021 8:36 am
    Que escondidita te han tenido durante la campaña, a ti a Tardá, a Rufian, etc. por si acaso, mejor que no se os viera mucho.
    Segarra 16/02/2021 11:20 pm
    A la verges per mes que ho intento no la puc mirar als ulls. I de veritat que ho intento.

Nou comentari