El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Vergés defensa els hospitals “satèl·lit” de Salut davant del model Zendal d’Ayuso
  • CA

La consellera de Salut, Alba Vergés, ha tret pit aquest dilluns amb el seu model de reforç dels hospitals per fer front a la pressió de la Covid-19 amb l’obertura de diversos “hospitals satèl·lit”, annexes a diversos centres hospitalaris. “Avui mateix s’ha posat en marxa nou hospital satèl·lit a Bellvitge, i en els propers dies començaran a funcionar a Can Ruti, el Trias Pujol, Pere Virgili de la Vall d’Hebron, l’Arnau Vilanova i el Broggi”, ha indicat Vergés.

La consellera ha assegurat que aquests centres “serviran per esponjar els nostres hospitals” i això “no és vestir un sant per desvestir-ne un altre, sinó per enfortir el nostre sistema de Salut amb els annexes per treballar de la millor manera possible”.

Vergés ha dit que aquest model no té res a veure amb el de la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, i el Zendal. En el cas dels hospitals satèl·lit a Catalunya és que són espais pels hospitals i són els mateixos centres els que contractaran nous professionals. “No són hospitals a banda”, ha remarcat la consellera.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa