El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Vergés defensa els confinaments com a bona eina de “control”
  • CA

La consellera de Salut, Alba Vergés, ha defensat aquest dijous la reducció de la mobilitat a través dels confinaments perquè ha considerat que és una eina de “control” que permet que la pandèmia “no es demsarxi en volum ni tampoc per territoris”. D’aquesta manera Vergés responia a preguntes sobre la possibilitat de relaxar confinaments de cara a la Setmana Santa. La consellera de Salut no ha determinat quines podrien ser les mesures durant el pròxim període de vacances i ha demanat prudència per continuar observant l’evolució de les dades. Vergés ha dit que els confinaments i el toc de queda permeten reduir les interaccions socials i d’aquesta manera reduir el risc de nous contagis.

D’altra banda, Vergés ha defensat la possibilitat de fer manifestacions, com la del 8-M, si se segueixen les normes per garantir la seguretat de les persones. La consellera ha dit que cal compaginar la pandèmia amb el respecte als drets fonamentals.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Veterà antifranquista. a març 04, 2021 | 19:22
    Veterà antifranquista. març 04, 2021 | 19:22
    La millor solució seria que us agafessim a tots, els polítics, us tanquessim en una gàbia de lloros i llencessim la clau

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa