Vergés defensa els confinaments com a bona eina de “control”

La consellera de Salut reclama "prudència" de cara a la Setmana Santa

La consellera de Salut, Alba Vergés, ha defensat aquest dijous la reducció de la mobilitat a través dels confinaments perquè ha considerat que és una eina de “control” que permet que la pandèmia “no es demsarxi en volum ni tampoc per territoris”. D’aquesta manera Vergés responia a preguntes sobre la possibilitat de relaxar confinaments de cara a la Setmana Santa. La consellera de Salut no ha determinat quines podrien ser les mesures durant el pròxim període de vacances i ha demanat prudència per continuar observant l’evolució de les dades. Vergés ha dit que els confinaments i el toc de queda permeten reduir les interaccions socials i d’aquesta manera reduir el risc de nous contagis.

D’altra banda, Vergés ha defensat la possibilitat de fer manifestacions, com la del 8-M, si se segueixen les normes per garantir la seguretat de les persones. La consellera ha dit que cal compaginar la pandèmia amb el respecte als drets fonamentals.

Comentaris

    Veterà antifranquista. 04/03/2021 7:22 pm
    La millor solució seria que us agafessim a tots, els polítics, us tanquessim en una gàbia de lloros i llencessim la clau

Nou comentari