Vergés contempla endurir la regulació de l’ús de mascaretes

La mesura d'Alemanya de prohibir les de roba és objecte de debat tècnic

La consellera de Salut, Alba Vergés, ha admès aquest dijous que s’està meditant sobre l’enduriment de la regulació de l’ús de mascaretes en el transport públic, tal i com han fet països com Alemanya. Vergés ha explicat que Salut es fixa sempre en el que es fa l’entorn de Catalunya “per si podem incorporar millores”. Aquesta nova regulació a Alemanya, que ha implicat no permetre l’ús de mascaretes de roba al transport públic és una mesura que Salut està també observant amb atenció. De fet, també es va debatre ahir a nivell tècnic en el consell interterritorial de salut amb el Ministeri de Sanitat. “És cert que no tothom porta la mascareta amb la mateixa consciència de protecció indiiduali col·lectiva, hi ha un mal ús, ja sigui per no portar la mascareta adequada o per no portar-la adequadament”, ha afegit.

Comentaris

  un marcià per l'espai sideral 22/01/2021 11:09 am
  Josep, quan el teu veí és el policia més criminal, el nazisme ja és aquí. Si es creu tota aquesta mentida, informi-se'n. Cerqui Kary Mullis, Luc Montaigner o Michael Lewitt, per citar-li tres premis Nobel. Potser ells en saben una miqueta més que la colla d'arreplegats del govern i els seus sicaris científics. També pot cercar Wolfgang Wodarg ex-responsable de Sanitat a la UE, Luís Marcelo Martínez, genetista argentí, Roxanna Bruno, María José Albarracín, catedràtica en processos de diagnòstics clínics, Jon Ander Etxebarria, degà del col·legi de biòlegs del País Basc, etcètera. La premsa està en mans dels quatre criminals que volen imposar el NOM. La ignorància avui és una decisió pròpia. La llibertat de tots està en perill per gent com vostè. I vostè mateix ho testimonia.
  Roger de Bruc 22/01/2021 9:15 am
  Que tanquin els bars d'una vegada, son un focus d'infecció brutal, tot deu sense la mascareta i un al costat de l'altre
  JOSEP EL AVI DE CARDEDEU 22/01/2021 8:53 am
  JO Beix al meu Poble Cardedeu molta Gent que NO ES POSA LA MASCARETA , Altres que Fumen en Voreras molestan els que pasan per alla LA POLICIA LOCAL No fa res Miran para otro lado con se sol dir ENDURIR LES MESURES JA JA . Que Expliqui con u fara SI FINS ARA MOLTA GET NO FA NI PUTO CASO i ningu els diu res ni els multen
  Despertaferro 22/01/2021 8:33 am
  Colla de sàdics
  Bot 22/01/2021 12:59 am
  secta maçònica.
   Si es que es de ser inutiles! 22/01/2021 8:12 am
   Eso lo decia Paco El Enano, no?
  Tot punitiu sempre 21/01/2021 7:24 pm
  ERC, l'únic que saben fer, amenaces, càstigs, multes.
  Josep 21/01/2021 4:02 pm
  als que bvan pel carrer sense mascareta, fumant o menjant o amb el nas fora se'ls hauria de ruixar la cara amb gas lacrimògem i un com atontats i a terra patejar-los el cap.
  uno que vive en Tabarnia 21/01/2021 3:08 pm
  iiiiiiii? el pito pito colorito que aneu fent? aixo ha vingut per cadarse, viurem tota la resta de la nostra vida amb les mascaretes que feien servir a la 1 guerra mundial? tranquereu tota la vida social? aixo pot comportar com ja es nota que la gent s,esta tornan histerica, voleu una societat malalta? sembla que si

Nou comentari