El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Vergés anuncia “passos enrere tant sí com no” en la reobertura pel repunt de la pandèmia
  • CA

La consellera de Salut, Alba Vergés, ha anunciat aquest dimecres que Catalunya farà “passos enrere tant sí com no en la reobertura” a causa del repunt de les dades de la pandèmia, amb un augment de diversos indicadors. “No és bo generar especulació, el pla de reobertura és molt clar, hi ha uns indicadors que nosaltres seguim, sembla que es manté la Rt estable superior a 1 i això ens porta a prendre decisions”, ha explicat en roda de premsa la consellera.

Tot i la confusió amb les dades per un canvi de criteri anunciat pel secretari general de Salut Pública en una ràdio pública, Josep Maria Argimon, Vergés ha dit que “les dades epidemiològiques són clares i són les que són, ens agradaria que fossin d’una altra manera, haurem d’actuar en conseqüència”.

Vergés ha remarcat que concretaran “tan aviat com sigui possible” les mesures que caldrà aplicar. “Hem de decidir les millors mesures, tenint en compte la casuística, quan estigui concretat ho explicarem”, ha afegit la consellera de Salut.

Vergés ha presentat aquest dimecres amb el conseller d’Educació, Josep Bargalló, un balanç del primer trimestre a les escoles, on han dit que no s’han produït brots ni contagis destacats.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa