El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Vergés admet que la por a les variants del virus impedeix aixecar mesures
  • CA

La consellera de Salut, Alba Vergés, ha dit aquest divendres que el temor per les conseqüències que poden tenir les noves variants del coronavirus a Catalunya impedeix de moment continuar flexibilitzant les mesures. La consellera ha dit que la pròrroga de set dies —amb un lleuger canvi en l’àmbit escolar i esportiu— ha de servir per continuar veient l’evolució de les dades que ara “s’han estancat”. Salut vol veure si la corba tornarà a baixar o si s’entrarà en una nova fase de creixement dels contagis, fet que posaria en dificultats el sistema sanitari, que encara pateix un elevat nombre de persones ingressades en estat crític.

Més del 30% dels casos ja corresponen a la variant britànica i aquesta setmana s’han detectat dos casos de la variant brasilera.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Tonino a febrer 19, 2021 | 18:17
    Tonino febrer 19, 2021 | 18:17
    Sra Verges, en catala' en comptes de dir variant ? Lo correcte es dir la nova SOCA!! del virus
  2. Icona del comentari de: Observador a febrer 19, 2021 | 19:27
    Observador febrer 19, 2021 | 19:27
    Van mal dades de totes-totes. Molta mascareta i molta parafernàlia però la pandèmia no té aturador. A propòsit: la mascareta és útil per evitar la difusió de gotetes de saliva quan s'estornuda o estossega. Pretendre que evita el pas del virus és com pretedre usar com a mosquitera una tela de galliner.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa