El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
A la venda una masia catalana amb església per 4 milions d’euros
  • CA

El portal idealista ha informat que a la comarca d’Osona s’ha posat a la venda una masia “espectacular” envoltada de natura i formada per un conjunt d’edificis per 3,95 milions d’euros. La masia estaria situada en una superfície de 20 hectàrees i al llarg de la història hauria tingut diversos usos: des d’una gran casa senyorial, fins a un sanatori, passant per ser un lloc de repòs i meditació o fins i tot un alberg per a joves.

Segons explica l’anunci, l’edifici principal està format per dos immobles connectats entre ells per dues galeries: la Casa de la Marquesa (que és del segle XXVII) i l’antic sanatori. En total, el conjunt d’edificis de la masia reuneix 3.100 metres quadrats construïts. Actualment la finca té sales de reunions, menjadors, cuina, dormitoris i diversos espais polivalents. També disposa d’una església.

La propietat està comercialitzada per The Singular Space, que afirma que pot ser comprava com a habitatge familiar o bé amb finalitats comercials, ja que la normativa actual permet diversos usos, des d’un hotel a la restauració, passant per activitats artístiques i educatives.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ramona a agost 26, 2021 | 17:22
    Ramona agost 26, 2021 | 17:22
    Hauríeu de modificar la data. Poseu segle XXVII !

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa