El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Una marxa lenta de camions provoca retencions a la Ronda Litoral de Barcelona
  • CA

 

Una marxa lenta de transportistes que protesten per l’aplicació de la prohibició de circular per la Ronda Litoral en sentit nord que ha implementat l’Ajuntament de Barcelona ha provocat problemes de circulació en aquesta via a primera hora del matí d’aquest divendres. Les primeres retencions s’han produït a la B-10 a l’altura de Can Tunis i en sentit Besòs i a quarts de vuit ja s’arribaven als 11 quilòmetres de cua. Segons els transportistes, la Guàrdia Urbana ha multat els transportistes per utilitzar aquesta via després que s’acordés que si que hi podien circular. Els camioners tenen intenció de mantenir l’acció de protesta fins les tres de la tarda.

 

La protesta ha començat pels volts de les set del matí des del Port de Barcelona i en només una hora ja s’han acumulat fins a 17 quilòmetres de retenció. Els camioners circulen en marxa lenta pel carril de la dreta de la Ronda Litoral i per tant, la resta de vehicles poden utilitzar els altres dos carrils. Per evitar més aglomeracions, la Guàrdia Urbana ha tallat les entrades 24 (Besòs), 25 (Port Fòrum) i 30 (Bon Pastor), totes en sentit Trinitat.

 

Des del Servei Català de Trànsit es recomana als conductors evitar aquesta via durant tot el matí. Pels vehicles que entren a la ciutat des del Baix Llobregat, el SCT recorda que es pot accedir a la capital catalana per la B-23, la Gran Via i també per la Ronda de Dalt, que registra les retencions habituals d’aquesta hora del matí d’un dia feiner qualsevol.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa