El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Una funerària de Vigo incinera per error el cadàver d’un jove portuguès
  • CA

Un error per part d’una companyia funerària a l’hora de recollir un cadàver ha portat a la incineració equivocada del cos d’un ciutadà portuguès a Vigo. El jutjat de Tui havia ordenat l’autòpsia d’un jove, J. M. B. C, que havia mort suposadament durant un accident mentre estava tallant arbres, segons indiquen fonts policials. El cos es trobava en el centre Nicolás Peña a l’espera de ser recollit pels seus familiars per a poder celebrar el funeral. Quan la família va acudir a buscar el cadàver es van trobar amb que el cos no estava allí, per la qual cosa van sol·licitar al presència d’una patrulla de la Policia Nacional.

Segons van comprovar els agents desplaçats, el cos del jove va poder haver estat enviat per error a una empresa funerària de Vigo per a la seva incineració. La Xunta, per part seva, ha aclarit que l’Imelgano va cometre cap error en la identificació dels cadàvers, sinó que l’empresa funerària no va comprovar correctament el cos que va acudir a recollir, de J.A.A. i que es trobava al Vigo Memorial, no en el Nicolás Peña.

 

Davant aquesta situació, el Govern gallec ha lamentat el succeït i ha traslladat el seu pesar a les famílies afectades, i ha avançat que ja va traslladar l’explicació del succeït al jutjat de Tui.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa