Un regidor del PSC, denunciat per la policia en un bar que incomplia l’horari

L'alcalde de Sant Joan de Vilatorrada demanarà explicacions a l'infractor: "Això no pot quedar així"

Un regidor del PSC de Sant Joan de Vilatorrada (Bages) va ser denunciat ahir dissabte a la tarda en un bar del poble que incomplia l’horari. Àngel Sáez –regidor de Tecnologies, Infància i Joventut- es trobava pels voltants de les 17.30 hores a l’interior del bar ‘Avenida’, segons ha confirmat a l’ACN l’alcalde, Jordi Solernou (AxSJ). Tres patrulles de la Policia Local i Mossos es van desplaçar al lloc alertades que hi havia gent consumint a l’interior i van sorprendre una desena de persones dins el local, entre les quals el regidor del PSC. Tothom va ser identificat i també es va denunciar l’establiment per incomplir les restriccions d’obertura. Solernou ha assegurat que demanarà explicacions a l’infractor: “Això no pot quedar així”.”Estic pendent de poder contactar amb ell. No es tracta d’un fet anecdòtic”, ha continuat Solernou, que considera que els regidors del consistori no poden incomplir les restriccions “en aquest context de pandèmia sanitària”.

La versió explicada a l’ACN per l’alcalde contrasta amb la de la segona tinent d’alcaldia del PSC, Elia Tortolero, que ha rebaixat l’incident i ha assegurat que els fets es van produir abans de les 16.00 hores. Segons Tortolero, Sáez va entrar al bar ‘Avenida’ cap a les 15.10 hores i va consumir fins a les 15.30 quan l’establiment va tancar. A les 15.40 hores va pagar i va sortir del local, trobant-se amb els agents de la Guàrdia Urbana i Mossos d’Esquadra. Els policies van acceptar les explicacions i no hi va haver-hi identificats, segons fonts socialistes.

Comentaris

  Ton 01/02/2021 8:37 am
  Un altre que tindria de donar exemple, ara foten l'idiota. Aquesta genteta del PSC cada dia es veu més clar, que l'únic que volen es ocupar la puta poltrona, i res més que això. Quin fàstic de fantasmes.
  fat boy 31/01/2021 8:30 pm
  Es que estaven xerrant de politica, aixi que tecnicament era un miting.
  Gonzalo 31/01/2021 7:09 pm
  Tipico de los separatistas. Inventar e inventar.

Nou comentari