El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Twitter prova l’opció de silenciar determinades respostes a les piulades
  • CA

Twitter començarà a provar durant les properes setmanes una nova funció que permet als usuaris silenciar determinades respostes als seus tuits, cosa que farà que siguin menys visibles per a la resta d’usuaris però no s’eliminaran de la xarxa.

La xarxa social ha comunicat que aquest nou botó d’ocultar tuits estarà disponible exclusivament a mode de prova al Canadà la setmana vinent per obtenir opinions dels seus usuaris abans que la funció estigui disponible globalment.

El botó és una opció que permet a l’usuari silenciar o ocultar una resposta a un dels seus tuits en cas que ho consideri necessari. Hi haurà una opció d”ocultar el tuit’ i es podrà desfer aquesta acció en qualsevol moment.

Ocultar una resposta no bloqueja l’usuari, ni fa que el tuit desaparegui, sinó que el fa molt menys visible, i l’oculta darrere d’una pàgina addicional. Aquest botó es trobarà a la fletxa desplegable del tuit.

Qualsevol persona que vegi la publicació original haurà de clicar aquesta petita icona, a la vora dreta del tuit, perquè apareguin les respostes que s’hagin ocultat.

Segons Twitter, aquest canvi concedirà “més control als usuaris sobre el contingut dels seus perfil sense comprometre la transparència i l’obertura que és el nucli” de la plataforma.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa