Tremosa aposta per reobrir el comerç “a la mínima” que es pugui

El conseller d'Empresa en funcions recorda que "qui mana és l'autoritat sanitària"

El conseller d’Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa, ha apostat per aixecar les restriccions als comerços, i especialment als centres comercials, que fa un mes i mig que estan tancats, “a la mínima” que sigui possible. “Estem mirant si tenim marge per donar aire als sectors econòmics, però ho hem d’acabar de decidir avui al vespre”, ha indicat en una atenció als mitjans després de reunir-se amb representants de les patronals. Tot i això, ha evitat detallar quina serà la proposta del Govern en la reunió del Procicat que ha de decidir si es relaxen les restriccions o no. “Sempre hem dit que a la mínima ocasió que les autoritats ho permetin reobrirem tant com podrem, però qui mana és l’autoritat sanitària”, ha reiterat.

En aquest sentit, ha afegit que la reobertura és més necessària perquè el govern espanyol “és l’únic que no està fent injeccions directes o moratòries d’impostos a gran escala”. “Anem combinant les restriccions amb la necessitat de mantenir uns sectors que estan a l’UCI amb un mínim d’activitat, que és el plasma d’aquestes empreses. No poden estar tancades 6 mesos”, ha dit.

Comentaris

    Ramon 25/02/2021 7:32 pm
    Si l'"Espanya amiiga" aconsegueix acabar amb la resistència, la legitimitat i la dignitat representades per l'exili català, a la seu d'ERC no hi haurà cafè i cares llargues com la nit del 9N: hi correrà el xampany i hi haurà més festa que a la seu de Vox!

Nou comentari