Toc d’atenció a Espanya per l’aixecament de les restriccions de viatge al Regne Unit

La UE no inclou els britànics a la llista de destins segurs per viatjar

Brussel·les ha reclamat a Espanya “coherència” a l’hora d’aixecar els controls sanitaris als ciutadans del Regne Unit. La Comissió Europea ha instat aquest divendres als estats a seguir les indicacions europees sobre les restriccions de mobilitat per la covid-19. Aquestes estableixen que s’ha d’exigir una PCR als viatgers si no estan vacunats. “Demanem coherència pel bé dels ciutadans”, ha dit el portaveu de la Comissió Europea Eric Mamer preguntat pel cas d’Espanya. La UE no inclou els britànics a la llista de destins segurs per viatjar, a diferència del govern espanyol.

Comentaris

  Baix Empordanes 05/06/2021 11:42 am
  Pro qui mana a aquest pais, els politics, la gent normal o el GRAN CAPITAL. Es igual que vinguin turistes vacunats, inmunitzats, amb PCR o amb el virus COVID amb las sevas variants , la cuestio es que vinguin a deixar euros al GRAN CAPITAL al i si pot ser tambe virus COVID amb las sevas variants que aixi el GRAN CAPITAL tornara a guanyar diners. Aqui no te d'entrar ningu sense el document o pasaport de vacunats, inmunitzats de las normas de la Comunitat Europea i sobre tot cap incontrolat del Reine Unit "UK"
  Rosa 04/06/2021 4:59 pm
  Anem pas bé. És una bestiesa que el sector "turisme" ocupi un percentatge tant alt de l'economia al nostre país, tots els economistes ho diuen, i ho han dir sempre, però, els espavilats especuladors s'aprofiten dels beneficis fiscals de l'estat espanyol per a fomentar sempre els "turisme" fins l'infinit a qualsevol preu, en detriment d'altres activitats econòmiques més productives, més necessàries, amb salaris normals i amb més beneficis a curt, mig i llarg termini per a tota la societat. Si no aprofitem ara per a corregir, o començar a corregir-ho, encara que siguin petits passos, voldrà dir que no tenim enteniment.
  Pol 04/06/2021 4:03 pm
  El turisme a "l'espanyola", ha estat, és i serà la nostra perdició.

Nou comentari